Poesía infantil/juvenil

lA vida que creix
8,22 €
(impuestos excl.)
En stock
La poesia creix com la vida, que és un llarg camí. La poesia ens commou, ens parla de la terra que ens envolta, ens ajuda a estimar i a revoltarínos contra la injustícia, contra la falta de llibertat. La vida que creix és una tria de poemes de Marc Granell (Valéncia, 1953), un dels autors més estimats, respectats i llegits en la nostra llengua. En aquestes págines els versos han trobat la complicitat dels dibuixos de Paulapé (Valéncia, 1984), per ferínos una nova i atractiva invitació a endinsarnos en l'imprescindible món del poeta. La selecció l'ha feta JosepíVicent Garcia Raffi.
Selección de poemas
5,48 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
La gran poesía se reconoce por ser el modo más preciso y más hermoso de expresar las ideas o los sentimientos. La presente Selección de poemas es un compendio de los mejores ejemplos de la literatura, seleccionados con el fin de ofrecer un panorama general, fiable y ameno de la cultura poética hispánica.
MANUEL MARIA: VIDA, VERSOS E REBELDIA
11,14 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Este libro retrata a Manuel María, o home que aspiraba a coñecer a todos os galegos, un a un. Trátase dun relato engaiolante da súa vida cotiá, acompañado sempre da súa dona, Saleta Goi, mais tamén é un fermoso percorrido polas súas actividades como procurador, libreiro, editor, xornalista... Camiñante polos vieiros da terra e autor teatral, Manuel María (o primeiro mozo que publicou unha obra en galego despois da Guerra Civil) foi, sobre todo, un poeta que saloucaba cando vía unha estrela. O volume complétase cunha cronoloxía da vida e obra, ademais dunha antoloxía de poemas, «Ferrados de corazón», do autor homenaxeado no Día das Letras Galegas 2016.
De los alamos el viento
12,79 €
(impuestos excl.)
En stock
Con aires populares y tradicionales están construidos estospoemas dirigidos a niños que tengan un cierto dominio del lenguaje. Predominan los dedicados a la naturaleza, a un mundo rural perdido, al amor y a la infancia (nanas). Hay homenajes a otrospoetas a través de versos que se toman prestados yque se incorporan a estas composiciones.
Poemania
10,96 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Des de ben menuts, les xiquetes i els xiquets gaudeixen amb la musicalitat, el ritme i el joc de les paraules. Per qué, després, no lligen poesia L objectiu de Poemania és proporcionar recursos i estratégies per incitar pares, mares i docents a seguir jugant i a redescobrir el plaer de llegir i escriure textos poétics. Volem convidarílos a transitar tots junts pel fascinant món de la poesia amb lectures en veu alta, amb jocs de memorització, amb activitats per a escriure i recrear poemes i amb propostes de dramatització. Una guia engrescadora que anima a posaríla en práctica.
Poemes per descobrir el món
6,85 €
(impuestos excl.)
En stock
Un poema a temps és la millor manera per saber el nom dels vents, alguns oficis, uns quants instruments musicals o la pluja matinera. Perquèsi barregem ritme i paraules aconseguirem un elixir màgic per despertar la memòria i el coneixement. Els versos de Miquel Juan (Xàtiva,La Costera ) i les il·lustracions de Cristina Duran (Valéncia) s'han aliat per mostrarínos que la poesia ens pot descobrir el món que ens envolta.
Joana de les paraules clares
10,96 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Aquest conte és un viatje per la vida de la Joana Raspall, l'escriptora que estima les paraules i que ens ha regalat poemes bonics i divertits durant tants i tants anys. 'Vet aquí una vegada una nena que estimava les paraules. I els llibres, que guarden les paraules en forma d'históries que ens fan riure o plorar, imaginar i pensar.'
Poes¡a
11,83 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Un poema son un montón de palabras que se mezclan de una forma especial. Los poemas sirven para inventarnos historias, describir personajes, o explicar cómo nos sentimos. A veces, cuanto más raro parece un poema, más increíble resulta. Por eso no hay poemas ni buenos ni malos. Y mucho menos cuando los escribes tú.<BR><BR><i>Poesía </i>es una colección de más de veinte poemas pensados para que niños y niñas los completen y se los hagan suyos.
Com ho acabes?
15,53 €
(impuestos excl.)
En stock
Sembla ser que s'ha perdut la paraula més important de cada poema. Les paraules, trapelles de mena, tenen ganes de córrer i jugar per on més els agrada: per l'escola, per casa, per l'amari de la roba i fins i tot pel menjar! Completa cada poema amb la paraula que hi falta i descobreix l'apassionant ofici de poeta.
Exploradors, al poema!
10,00 €
(impuestos excl.)
En stock
'Hi ha uns guardians que protegeixen el poema;el mantenen quiet, moribund, deslluït. Som espavilats i suposem que, si el tenen tan ben resguardat, el poema deu tenir alguna grácia. Sempre hem imaginat que alguna forÇa secreta explicaria tanta atenció i tanta cura pel poema. Li trobarem l'encant obscur. Ens saltarem tots els controls i arribarem al poema!' Josep Pedrals
PETITS POEMES PER A NOIS I NOIES
13,61 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Aquesta és una nova edició del que va ser el primer llibre de poemes infantils escrits per Joana Raspall, l'any 1987.El llibre manté el nom de ' Petits poemes per a nois i noies ' . La Joana deia que el que no es coneix no es pot estimar;si no coneixem la poesia des de petits, com volem que de grans ens agradi Els seus poemes són plens de vida i de sentiments!
El meu món de poesia
16,44 €
(impuestos excl.)
En stock
Recull de poemes infantils de Joana Raspall, alguns ja publicats i d'altres inédits;amb unes entranyables il·lustracions de Pere Cabaret. A més, el llibre inclou un DVD on les imatges van acompanyades de la veu de l'autora recitant els poemes.
De cap a peus: Poemes del cos humà
8,77 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
El cos humá és una máquina perfecta i sorprenent. Un engranatge precís que comunica i relaciona les seves parts de manera harmónica. Aquest llibre de poemes, il.lustrats de manera suggeridora i divertida, revisa amb tendresa i bon humor el nostre cos de cap a peus, i ens ajudará a comprendre'l millor i a estimarílo una mica més.
Arroz con leche
12,79 €
(impuestos excl.)
En stock
La esencia de lo femenino, la amistad, la maternidad, lo sagrado, lo eterno y lo efímero, el vínculo entre hijas, madres y abuelas, protagoniza 'Arroz con leche', un poemario con un guiño solidario a la campaña #NiUnaMenos contra la violencia de género, desarrollada en Argentina a través de las redes sociales. La letra de la canción infantil (...que sepa coser, que sepa bordar...) inspira los versos de Natalí Tentori en clave liberadora;como también las ilustraciones de Elizabeth Builes, donde las aplicaciones de hilo son un elemento destacado, junto con el lápiz y la acuarela.
8 contes i 18 poemes
10,96 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Segur que ja coneixíeu els poemes de Joana Raspall, peró potser no sabíeu que també va escriure contes. Uns contes plens de fantasia, de misteri i amb un final inesperat. En aquest llibre en trobareu 8. Els hem acompanyat de 18 poemes. Us proposem que jug
EL AMOR Y LAS LEYES DE NEWTON
11,83 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Dos almas se encuentran y nace un amor verdadero, aunque los protagonistas se hallen a diez mil kilo?metros de distancia. Y este amor debe sobrevivir ma?s alla? de las leyes de la fi?sica, de las matema?ticas y de todos los principios de la cordura.
Gori-Gori, Rum-Rum
8,22 €
(impuestos excl.)
En stock
Has provat a dir tres vegades en veu alta les paraules goriígori, rumírum Si les dius veurás com comenÇa un joc, un joc de llegir versos, de sentir les tradicions i visitar els nostres paisatges. A més,també descobrirás endevinalles misterioses que conviden a descobrir una de les mágies més potents, útils i precioses: la mágia de les metáfores. Comencem Goriígori, rumírum, goriígori, rumírum... Goriígori, Rumírum va ser un dels primers reculls poétics per a infants publicats en la nostra llengua, l'any 1989, i ara es reedita amb noves il·lustracions. Escrit per Joan J.Ponsoda (Benimantell, 1945) amb il·lustracions de Pablo Caracol (Valéncia, 1983).
L'art antic del crit escrit
8,04 €
(impuestos excl.)
En stock
«La poesia són veus convertides en sons que diuen d'on venim, on anem i qui som.» Amb versos com aquests Josep
Piera ens convida a viatjar pels seus poemes, a experimentar el goig de córrer món, a descobrir llocs desconeguts amb la mirada atenta. Peró, al mateix temps, també viurem l'aventura de conéixeríse u mateix, ens endinsarem en la vall on viu el poeta, en la seua infantesa i també en l'amor. L'art antic del crit escrit és una antologia de Josep Piera (Beniopa, 1947), il·lustrada per Amaia Arrazola (Vitória, 1984), que ens encoratja a emprendre un viatge cap a una pátria feta de records i versos.
La vida contada a un nen del veïnat
8,04 €
(impuestos excl.)
En stock
La poesia de Vicent Andrés Estellés és una poesia alegre i vitalista. Com un regal inesperat, un tresor recent descobert o una gran sorpresa. Una celebració i un cant a la gent del seu poble, al seu país, a la seua terra, a la llengua en qué parlava i escrivia. Per aixó, els protagonistes dels seus poemes són les persones i les coses senzilles: les fruites i les hortalisses, la mar, les muntanyes o la lluna. Una poesia en qué l'amor i la mort són ben presents perqué formen part de la vida. Aquesta antologia de la poesia d'Estellés és especialment apropiada per als més menuts i, també, per als qui encara gaudeixen de la il·lusió de la infantesa.
CIUDADES
13,70 €
(impuestos excl.)
En stock
'A mí lo que me gusta son las ciudades. Las grandes y pequeñas ciudades. Las ciudades del alma, invisibles?' Del bullicio humano y del ruido del tráfico, a la cara oculta ílenta y sosegadaí de los rincones desconocidos;de su carácter dinámico y cosmopolita, a la polución que la envuelve; de la vecindad ocupada en ámbitos básicos como la salud, la educación o el urbanismo, a los seres excluídos de la sociedad;locos y cuerdos, todos son sus habitantes? Así se presenta ?Ciudades?, una guía poética de Fran Alonso que reúne 39 composiciones de temática urbana en un tono intimista y evocador, crítico y esperanzador, desde el punto de vista de la infancia y la adolescencia.
Verd
8,67 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Dins d'aquest llibre hi trobareu poemes de color verd de fulla verda, altres de color verd de fulla adormida i alguns de color verd de sobre taula. I per acabar, uns consells de bona música per al color verd.
Blau
8,67 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Poemes blaus com el mar, blaus com el cel, poemes de color blau de terra. Per llegir, per escoltar, per somiar... I al final, uns consells de música per al color blau.
Negre
8,67 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Versos negres com el carbó, el petroli, el sutge, el fum, peró també com el rei negre, la xocolata, el café i la pega dolÇa. Negres i blancs com el piano, el dominó i les dames. O com les zebres i el pingüí. I de música També n'hi ha de color negre...
Groc
8,67 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Poesia groga com la llum d'una espelma, com el rovell d'un ou, com la llimona, com la mimosa, com el maillot del ciclista, com el submarí dels Beatles, com les llumetes de Nadal, com el pa de pessic... I per acabar, bona música de color groc.
Roig
8,67 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Roig Foc, tomáquet, cor, nas de pallasso, pintallavis, caputxeta, semáfor, barretina, cireres... En aquest llibre trobarás poemes que parlen de totes aquestes coses i de moltes més. Totes de color vermell. I també hi trobarás música de color vermell.
O BAÚL DE DOMINGOS QUINTAS
12,33 €
(impuestos excl.)
Últimas unidades en stock
Afíxenme a ver aquel cofre antigo abandonado nun lugar inaccesible e empecei a enchelo cos soños do meu bisavó. Imaxinábaos flotando coma mariposas sobre minúsculas nubes. Que podería ocorrer se erguésemos a tapa? Escaparían os soños voando? Así, cando chegou o momento decisivo de abrilo, sorprendeume ver no seu interior un montón de poemas escritos sobre cortizas de bido. Serían realmente os soños do bisavó encantados en forma de versos? Grazas a eles puiden descubrir o recuncho reservado para as miñas ilusións. Le este libro e intenta encontrar o lugar ideal para as túas.
EL BAÚL DEL ABUELO QUINTAS
12,33 €
(impuestos excl.)
En stock
Me acostumbré a ver aquel cofre antiguo abandonado en un lugar inaccesible de la habitación y empecé a rellenarlo con los sueños de mi lejano abuelo. Los imaginaba flotando como mariposas sobre minúsculas nubes. ¿Qué podría ocurrir si levantásemos la tapa? ¿Se escaparían los sueños volando? Cuando llegó el momento decisivo de abrirlo, me sorprendió ver en su interior un montón de poemas escritos sobre cortezas de abedul. ¿Serían realmente los sueños del abuelo encantados en forma de versos? Gracias a ellos he podido descubrir un palacio secreto para mis ilusiones. Lee este libro e intenta encontrar el lugar ideal para las tuyas.